Gå rett til innhold
<
<
Grunnkurs for overgrepsmottak

Grunnkurs for overgrepsmottak

Nasjonalt kompetansesenter for legevaktmedisin (NKLM) arrangerer grunnkurs for overgrepsmottak 1. og 2. juni 2023 på hotel Scandic Ørnen, Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen.

Om kurset

Grunnkurset er praktisk orientert med fokus på de ulike arbeidsoppgaver for ansatte i overgrepsmottak. Målet er å gi deltakerne de grunnleggende kunnskaper som er nødvendig for å utføre helsefaglig arbeid i møte med overgrepsutsatte på en forsvarlig måte og i tråd med Nasjonal faglig retningslinje for kvalitet og kompetanse i overgrepsmottak: Retningslinjen og Overgrepsmottak – veileder for helsetjenesten: Veilederen

Kurset som arrangeres nå er tilsvarende tidligere kurs og er først og fremst et tilbud til nye medarbeidere. Har noen deltatt på tidligere kurs og ønsker en oppfriskning, er det muligheter for det, men nye vil bli prioritert.

Pris og overnatting

Kurset er gratis med lunsj og middag inkludert for alle deltakere. Overnatting fra 1. til 2. juni vil bli betalt for de som kommer tilreisende. Kryss av i påmeldingsskjemaet hvis det er behov for det. NKLM reserverer hotellrom på kurshotellet.

Trenger noen en ekstra overnatting i forkant av kurset grunnet lang reisevei, må det bestilles og betales av kursdeltakerne. Reisen må deltakerne dekke selv.

Vi anser felles middag som et ledd i nettverksbyggingen. Dersom du ønsker og har anledning til å delta på middag, må du krysse av i påmeldingsskjemaet.

Godkjenninger

Kurset er godkjent av NSF som meritterende til klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie med totalt 15 timer.

Kurset er godkjent av Dnlf med 15 valgfrie kurspoeng til videre og etterutdanningen i allmennmedisin, patologi med 15 timer til den valgfrie delen av kurskravet for leger i spesialisering, samt i fødselshjelp og kvinnesykdommer med 15 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.

Påmelding

Påmeldingsfrist: 17. april 2023.
Påmelding til kurset og middagen er bindende.

Velkommen til nytt grunnkurs i Bergen!

Kontaktperson

Jorun Seim Tennebekk

Seniorkonsulent NKLM - Bergen

jote@norceresearch.no
+47 56 10 72 88

Tid

Fra: Torsdag 1. juni 2023
kl: 09.00

Til: Fredag 2. juni 2023
kl: 16.30

Sted

Hotel Scandic Ørnen, Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen

Pris

Gratis

Søknadsfrist

17. april, 2023